Utomhuscoaching - ett med naturen

Utomhuscoaching skapar balans mellan kropp och själ

Allt fler forskningsstudier och erfarenhet visar att det är helheten som är viktig. Vi behöver hitta balans för både kropp, själ och tanke för att må bra. I utomhuscoachingen kombinerar vi samtal med promenader och mindfulnessövningar ute i naturen. När vi rör på oss så andas vi bättre och blir också lugnare och tänker mer klart. Detta gör att vi har lättare att lösa problem och konflikter. Naturen ger oss energi och kraft att lösa det som behöver lösas. 

Genom mindfulnessövningar hämtar vi energi, stressar ner samt tränar på att vara närvarande här och nu.  Den här fantastiska kombinationen gör att vi får balans i både kropp och själ samtidigt som vi drar in den friska skogluften och hör vågorna slå mot klipporna under promenaden. Vi fylls av ny kraft inför vardagens utmaningar.


Utomhuscoaching ger dig 

  • Mindre stress
  • Mer energi
  • Bättre sömn
  • Balans för kropp och själ
  • Större välbefinnande
  • Lättare att se problemlösningar och få nya infallsvinklar

Det lilla stegets stora kraft

Lös problem när hjärnan fungerar som bäst.
Har du någon gång tagit en promenad för att tänka bättre? Om du svarar JA, så vet du exakt vad utomhuscoaching handlar om. När vi promenerar så tänker vi bättre. Den fysiska aktiviteten i kombination med frisk luft stimulerar hjärnan vilket har en lugnande effekt för sinnet. Kombinationen av att promenera och samtala frigör din kreativitet, öppnar upp dina tankar och kan även reducera eventuell oro och stress. 

För dig som önskar kan jag även skräddarsy coachingtillfällen där vi umgås med kossor och får under samtalet. Närheten till djur frigör bland annat hormonet oxytocin som ger får oss att känna välbefinnande och lugn. I den trygga sfär som skapas kan det vara lättare att lösa knutar och spänningar du har inom dig. 

När det är kallt och ruggigt händer det ibland att vi tänder en eld och slår oss ner en stund. 

Så här fungerar det

All coaching går ut på ”hjälp till självhjälp”, coacher arbetar alltså inte med terapeutiska frågor eller rådgivning. Vår roll är att ställa dig ”de rätta frågorna” som bidrar till att du finner svaren hos dig själv. Utomhuscoaching är ett utmärkt sätt för dig att tanka energi för att lösa problem och få inspiration att skapa det liv du allra helst vill ha. Kanske leder just denna promenad till en förändring, ett beslut, en insikt eller något annat som gör att du kan ta nya tag och se framåt.
 

Priser och bokning

Du bokar Utomhuscoaching genom att klicka på knapparna här nedanför. Du kommer då direkt till bokningssidan där du kan lämna förslag på tider som passar dig. Passa på att utnyttja erbjudandet med 3 för två.

Du får träffa mig, Angelica för en enskild Utomhuscoaching under 45 minuter. Jag är diplomerad Stress och friskvårdsterapeut och coach och har givetvis tystnadsplikt. 

Betalning sker i samband med bokning och kvitto skickas ut per mail.

Boka 3 och betala för 2
 Just nu! 900kr