Kurs i Stresshantering

PÅ FURHOLMENS GÅRD

Varmt väkommen på kurs i stresshantering

Du kommer och kör längs den slingrande grusvägen genom mörkret. Förväntansfull och för varje meter som avverkas blir du mer och mer avspänd. Du parkerar och följer gången av facklor upp till stugan. Där inne väntar tända ljus, lugn, ro och de andra som ska följa med på resan mot en tillvaro med mindre stress. Du drar på dig ett par varma raggsockor från korgen, tar din kopp och fyller den med rykande te, en hembakt bulle i handen och så kryper du upp i soffan under en filt.  Ett djupt andetag, du landar och kvällen kan börja.
 

Osund stress är en allt vanligare orsak till ohälsa i vårt moderna samhälle och kanske har vi missat att lära oss att hantera den på ett bra sätt eller hantera den alls? Jag sprang själv rakt in i väggen för ett par år sedan, men det måste inte gå så långt innan vi stannar upp. 

Jag har oftast mina kurser på webben, men eftersom det här är ett ämne jag verkligen brinner för och tycker är otroligt viktigt så har jag nu skapat en unik kurs här hemma på gården för en liten grupp. Det ska bli så spännande och roligt att möta er.  Under tre tillfällen får du möjlighet att prata med andra och utbyta erfarenheter i ett avslappnat sammanhang,  du får göra en analys av nuläget och måla upp en bilda av hur du skulle vilja att det var. Och framför allt så ger jag dig ett urval av verktyg att  hantera stressen på i vardagen. På så sätt kan du bygga en rikare vardag.  Varje vecka får du övningar att testa hemma och vi letar efter det som kan passa dig. 

Kom i balans med
Naturlig Närvaro

  • Gemensam avslappningsmeditation
  • Nulägesanalys - hitta dina utmaningar
  • Önskat läge - visionera
  • Stresshantering - strategier
  • Självsabotörerna
  • Övningar
  • Reflektion
  • Hembakt fika med te eller kaffe


VAR?                          I lilla stugan , som även kallas "Utsikten" på                                                                                                    Furholmens gård 

NÄR?                         Tre tisdagar med start den 28 November kl. 19.00

 

OBS! Begränsat antal platser. Principen om först till kvarn gäller.

Boka din plats direkt här!

     995.00 kr

"Jag behövde tid och rum för att vila kropp och själ ifrån vardagens stress och krav. På Furholmens gård fann jag just det i en trygg och lugn miljö.
 Angelica guidade oss  in i  ett mentalt fokus och djurens närvaro, med ljud och dofter, förstärkte  och fördjupade detta avkopplande  tillstånd. Jag åkte hem varje gång, dränerad på  måsten och oro,  och uppfylld av ro och ny energi. Jag rekommenderar varmt Furholmens Gård! "   //    Annika, kursdeltagare 

Angelica Ahlbeck

DIPLOMERAD STRESS - OCH FRISKVÅRDSTERAPEUT  & COACH

Har du frågor? 


Maila till info@furholmen.nu 

Ring mig på 0768072688

Hoppas vi ses!