Naturlig Nävaro - Coaching online

"Coaching is unlocking a person´s potential to maximize their own performance. It is helping them to learn rather than teaching them."

 Timothy Gallwey


Känner du att du kört fast eller känns det som att du går i cirklar?   All coaching går ut på ”hjälp till självhjälp”, coacher arbetar alltså inte med terapeutiska frågor eller rådgivning. Vår roll är att ställa dig ”de rätta frågorna” som bidrar till att du finner svaren hos dig själv. Walk & Talk är ett utmärkt sätt för dig att tanka energi för att lösa problem och få inspiration. Kanske leder det till en förändring, ett beslut, en insikt eller något annat som gör att du kan ta nya tag och se framåt.

Naturlig Närvaro - Coaching 45 minuter

Vi ses för att ta hand om det som ligger längst fram för dig i ditt liv. Antingen via telefon eller via webben. Samtalet är med mig, Angelica och varar i 45 minuter. Skicka mig ett mail och märk coaching, så kontaktar jag dig för bokning av tid. info@furholmen.nu  Varmt välkommen att boka. 

Naturlig Närvaro - Coachingpaket  5 x 45 minuter + bonus

Vi ses för att ta hand om det som ligger längst fram för dig i ditt liv. Med ett coachingpaket får vi ett längre perspektiv och kan göra ett djupare arbete. När du bokar paketet så får du varje coachingtillfälle till ett billigare pris och ytterligare en bonus. Vi ses antingen via telefon eller via webben. Samtalet är med mig, Angelica och varar i 45 minuter. Skicka mig ett mail och märk coaching, så kontaktar jag dig för bokning av tid. info@furholmen.nu Varmt välkommen att boka.