Kurser med Naturlig Närvaro

Naturlig Närvaro

Var medvetet närvarande och fyll på din inre kärna. Här finns möjlighet att odla din osociala kompetens, pausa, utan krav, låt tankarna vandra, pulsen sjunka, kropp och själ vila.

Kurser och event på Furholmens gård

För dig som vill uppleva Naturlig Närvaro live finns det olika möjligheter hos oss på Furholmens gård. Vi har event som "Sinnenas promenad" där vi långsamt promenerar med varsin fackla genom mörket för att landa i lung och ro vid Furholmens strandlinje vid en sprakande brasa. Eller kan du uppleva närvaron tillsammans med gårdens djur i en serie träffar. Tillsammans med fjällkor och får ökar vi vår medvetenhet och får samtidigt en stund till reflektion och påfyllnad av energi.
Eller var med om den japanska riten "forest bath - skogsbad". En mycket långsam rituell promenad där du får kontakt med alla dina sinnen. 
 

Webbkurser - var och när du vill

För dig som inte har möjlighet att komma till gården, är nyfiken eller vill fördjupa din medvetenhet så finns några fantastiska kurser där du kan delta online. Detta är en service för dig som själv vill kunna välja när och var du vill göra din kurs. Vissa kurser är rena självstudier och i andra har du tillgång till gruppcoachning och annan vägledning.