Sommarboosten för Mamprenörer

- SE DIG SJÄLV MED KÄRLEKFULLA ÖGON I SOMMAR - 

30 DAGAR MED KÄRLEK TILL DIG SJÄLV

EXKLUSIVT FÖR SOMMAREN 2019 -  1 ST COACHINGSESSION UTAN EXTRA KOSTNAD

Nej, du skulle aldrig kunna tänka dig att göra något annat än att driva eget! En entreprenörssjäl i hjärtat. Det ger dig massor med inspiration och kraft samtidigt som du kan skapa din egen verklighet, designa ditt liv.
Men så ibland, kanske så här under sommaren när det pratas om semestrar och barnen är hemma på heltid så känner du att något skaver, att du inte rör dig framåt, att du är fylld av dåligt samvete, allt känns för mycket .......... 

Låter det här bekant?

 • Du känner dig överansträngd, utmattad och oentusiastisk eftersom du inte följer din rytm och balanserar din energi.
 • Du klarar att pricka av ett litet antal punkter från din evighetslånga att-göralista men känner aldrig tillfredsställelsen av slutföra uppgifter eftersom du aldrig tar dig tid att reflektera och fira dina framgångar.
 • Du lägger så mycket press på dig själv att lyckas men det slutar alltid med att känna att du inte räcker till.
 • Du känner dig konstant upptagen utan att känna att du får någonting gjort eftersom du inte är klar över vad som verkligen är viktigt. 
 • Ditt jobb och personliga liv blandas samman till ett, så du inte har tid och energi för vänner familj eller fritidssysselsättningar eftersom du inte strukturerar din dag.
 • Du jobbar långa dagar och känner dig konstant stressad eftersom du känner skuld och rädsla för att sakta ner.
 • Du längtar desperat efter att få ge dig själv lite kärlek och att någon annan ska se hur du känner.
 • Se dig själv med kärleksfulla ögon i sommar.                           
Under mina 15 år som företagare har jag provat på många olika typer av verksamheter, från jordbruket till mina kurser på webben. Det är en otrolig frihet att kunna bestämma sina tider själv och att kunna jobba var man vill. Ibland sitter jag i skogen och ibland i min fotölj hemma. Men jag har upptäckt att det kan vara svårt att strukturera mina dagar på ett effektivt sätt. Mitt jobb och mitt personliga liv blandas lätt ihop på ett annat sätt som företagare än som anställd och ibland har jag fått svårt att hitta en balans vilket gjort att jag har haft svårt att behålla min energi.

Nu möter jag mina uppgifter och min vecka på ett helt annat sätt. Nu har jag en struktur och jag har möjlighet att balansera mig, så jag har den energi jag behöver till både min famlilj och till mina kunder. Jag såg all oro som jag kände inför det nya sättet att leva och driva företag i vitögat genom att delta i olika skrivprocesser tillsammans med andra. Jag blev fick lov att titta djupare inom mig för att förstå hur jag kände och hur jag skulle hantera det där negativa tänkandet och acceptera utan att döma. Jag kände mig mycket mer glad, energifullt och mycket mer entusiastisk när min energi och känsla av balans har utvecklats. Jag känner fullständig närvaro när jag möter mina kunder och jag känner mig mer självsäker i att driva mitt eget företag. Jag känner mig så mycket mer positiv och glad redo för att köra mitt 16 år som företagare.

Så tänk om ditt liv så här;

 • Du glider ur sängen på morgonen när du hör alarmet ringa första gången eftersom du ser fram emot dagen och känner dig fylld av mening och tacksamhet.
 • Du känner dig produktiv och nöjd eftersom du slutför de uppgifter som verkligen spelar roll och för dig närmare det du vill ha.
 • Du vet vad du behöver göra och har motivation och fokus att göra det och du får det att hända med självförtroende och  resiliens.
 • Du kan säga nej till saker som inte passar dig eftersom du är klar och sammankopplad med din stora övertyglese som som kommer inifrån.
 • Du känner en genuin glädje när du umgås med vänner och familj och gör saker du älskar eftersom du skapar och håller ett utrymmer där du, dina behov och dina drömmar får plats.
 • Du vet när det är tid att vila och tid för att arbeta och du kan njuta av dina lugna stunder utan dåligt samvete eftersom du vet att du får energin från saker som är viktiga för dig. 
 • Du känner dig tillräcklig, DU STRÅLAR!

"Planering har varit en stor utmaning för mig. Jag har känt att jag har stora mål och stora ambitioner och har velat att allt skulle hända precis där och då., men ändå kämpade jag med att få små saker gjorda. Jag kände mig konstant jagad av min att göra lista och den verkade aldrig ta slut."

Jag kan hjälpa dig att få det att hända - och jag lovar att inte kommer att kännas som ytterligare en lång att göra lista

För att hjälpa kvinnliga entreprenörer att älska livet och sig själva mer är det jag brinner för och jag vet att när du börjar att sätta dig själv först. Kommer allt i ditt liv att ändras. 

Tema varje vecka

 • Varje vecka får du en film med tillhörande arbetsbok som beskriver veckans tema. Viktigt att notera är att det inte handlar om att skapa ännu mer stress för dig utan att du ska ta dig DIN tid för reflektion, återhämtning och klarhet. Ladda batterierna helt enkelt. 
 • Varje morgon ger jag dig en boost i form av ett inlägg av något slag och en promt att fundera på eller skriva om under dagen. Vi låter ditt inre jobba och lämnar det yttre den här månaden.

Sommarboostens egen facebookgrupp

 • Här kommer du hitta veckans temavideos, bonusar, arbetsböcker osv.
 • Det är också här du hittar dina kurskamrater som kommer att göra boosten vid din sida hela resan. 

Self - Care Sundays

 • Varje söndag under boosten tar vi hand om oss lite extra och skapar en miniretreat online. Du får vägledning, magiska meditationer och tips på hur du kan skapa din alldeles egna dag fylld av njutning. 

Det här är ingen självstudiekurs eller ett program fullspäckat med information. Jag kommer att vara med dig och vägleda dig genom hela den här tiden så att du inte känner dig ensam. Ibland behöver vi dock ytterligare stöd för att våga släppa taget och bara vara. Eftersom jag vill att du ska ha så stort utbyte som möjligt av det här programmet så har jag lagt till en personlig coachingsession för dig helt utan extra kostnad!

Teman som vi berör i Sommarboosten

Självkärlek - se på dig själv med kärleksfulla ögon.

Vårda entreprenörssjälen - manifestera dina drömmar och visioner.


 

 Hantera dålig stress med lugn-och rosystemet. 

Balansera din energi - mellan insida och utsida. Familjen, företaget och självkärlek.

Sommarboosten för Mamprenörer

 • 4 videos, en varje vecka med olika teman och tillhörande arbetsböcker.
 • Boost, promter och pepp varje dag. 
 • Sommarboostens facebookgrupp.
 • Stöd från mig hela vägen.
 • En personlig coachingsession, 45 min, för att ge dig extra stöd.

Sommarboost investering

2495 kr   (ord pris 3495)

Frågor som jag ofta får

Jag har redan SÅ mycket att göra. Kommer det här bara innebära mer stress för mig?
Jag hör dig, jag har byggt det här sommarprogrammet för att minska på överansträngningen inte öka på din att göra lista. Varje del kommer i små hanterbara småbitar som du kan arbeta igenom i din egen takt varje vecka. Du har livstids tillgång till materialet så du kan använda det när du vill och det finns luft i programmet för att du ska tillåtas gå ltie djupare i DIN process.

Jag vet inte hur dagarna ser ut under sommaren och vill inte boka upp vissa dagar?
Kommer jag att missa då?

Allting kommer att finnas inspelat och så att du kan gå tillbaka och titta närhelst du vill. Du kommer att kunna skicka frågor till mig och få svar när som helst under programmet.

Jag vet inte om jag har råd med det här just nu....
Du är ditt företags största tillgång. Så jag tror att frågan egentiligen är har du råd att inte investera i dig själv? DItt företag kan inte blomstra om du inte gör det. Du spenderar helt säkert mycket pengar på alla andra som finns runt dig. När var den sista gången du investerade i något bara för dig?
Och om du fortfarande inte är säker, tänk så här:  2495 kr för hela 30 dagar - det blir ca 80kr per dag för att vara med i Sommarboosten och jag lovar dig att du kommer få med dig verktyg att använda hela året. Kom tillbaka efter sommaren full av energi och kraft inför nästa halvår.

Kan jag inte göra det här själv?
Absolut, det finns massor med information och material att hitta i böcker och på nätet och du kan säkert hitta det du behöver där helt gratis. Men kan du få en röd tråd i all information du hittar? Känner du dig överväldigad? Vet du var du ska börja? I programmet har jag gjort allt det här åt dig, allt som presenteras är testat och genomgångna metoder för att du ska nå dit du vill, i rätt ordning och i ett system där allt du gör är en liten del som i slutet skapar en helhet.

Och viktigast av allt du är inte ensam - när det känns kämpigt och du kör fast eller tappat drivet så kan jag erbjuda en objektiv synvinkel och vi kan tillsammans brainstorma fram strategier som hjälper dig framåt. Ofta när vi är för nära våra utmaningar så kan vi inte se lösningen. Ett omtänksamt hjärta och ett annat par ögon kan göra en stor skiillnad. 
Att någon påminner dig om hur långt du har kommit och när du känner dig låg säger att "du kan, jag tror på dig". Ofta ör vi för fokuserade på vad vi måste göra istället för att tänka på vad vi har åtstadkommit.
Och slutligen är det att du faktiskt gör det du vill. Att göra vissa förändringar i livet kan vara tufft och då är det skönt att få hjälp och stöd att genomföra och hålla i.
Så, visst, självklart kan du göra upp en plan för din sommar och genomföra den på egen hand. Min erfarenhet är att det är svårt att genomföra och verkligen ta sig sin tid på egen hand.  Därför kan jag nu erbjuda dig stöd, påminnelser, inspiration och nya insikter på vägen under en hel månad. 

Alltså det här med balans. Jag vet inte om jag vill ha balans. Vad betyder balans egentligen?
Den här frågan får jag ofta och det är en fråga som jag ställt mig själv många gånger.  Mitt svar är att balans kan se lite olika ut från person till person. Det finns ingen specifik formel som säger hur balans ser ut. Faktum är att din egen känsla av balans kan förändras under en dag, månad, ett år och i ditt liv beroende på hur ditt liv ser ut. Vad som är viktigit är att du känner att du är i rätt balans för en utmaning eller ansträngning och samtidigt känner dig bekväm med att uppnå dina drömmar. Vi vill inte känna oss överansträngda och överstimulerade, samtidigt vill vi inte känna oss slöa och uttråkade. Jag kan lära dig hur du listar hur hur det fungerar för dig. Att titta på dina vanor och fråga dig om de fortfarande hjälper dig framåt eller inte. För att i det där ögonblicket mellan stimulans och respons, alltså det tillfälle när något händer och vi agerar på något sätt, där har vi ett val och där finns kraften.


 

Har du fler frågor maila mig på   info@angelicaahlbeck.se

Men vänta, vem är jag då? Om Angelica 

Skaparen av SOMMARBOOSTEN för Mamprenörer!
Jag är utbildad Stress- och friskvårdsterapeut, utomhuspedagog, författare, coach och vägledare för mammor som kombinerar sitt föräldrarskap med företagande.  Jag är en jordnära, naturälskande, ödmjuk, kärleksfull och driven person.
Jag är kvinnan som drivit företag lika länge som jag varit förälder, det vill säga i snart 15 år.  Under den här tiden har jag stött på massor av kamp, motgångar, sprungit rakt in i väggen och men också fått känna euforin när jag fått kreativa drömmar att slå in. 

För mig är entreprenörslivet en grundsten för att jag ska må bra, men jag har också lärt mig att ta hand om mig själv och tillåta mig själv att gå med kraft mot mina drömmar för att skapa ett hållbart och strålande liv, precis så som jag vill ha det. 

Mammor är enligt mig magiska entreprenörerer och jag brinner för att hjälpa alla Mamprenörer där ute så att de får känna sig sedda och hörda och ge dem rätt verktyg så att de kan våga STRÅLA och skapa de där blomstrande företagen som de vill och som hela världen behöver ha!

VÄNTA! BARA EN SAK TILL!
Jag vill verkligen att du ska få den sommar som du är värd så därför så lägger jag till ett personligt coachingtillfälle där bara du och dina utmaningar är i fokus under 45 min, helt utan extra kostnad 
(ord pris inkl coaching är 3495kr).
Jag vill att du ska få STRÅLA både som mamma och som entreprenör!!!!  

Boka nu för 2495 kr för 30 dagar inkl. en coachingsession
Programmet startar direkt när du har anmält dig.