INVESTERA I DIG SJÄLV OCH DITT FÖRETAG
Businessretreat online för Mamprenörer

Månadens Retreat släpps den 1 November
TEMA - klarhet

1

KRISTALLKLART

Lugn, spirande inspiration och kontakt med DIG

Återanslut till dig själv och det som är viktigast, dina idéer, dina drömmar och ta beslut som för dig mot dessa mål. Ge dina idéer den kärlek och uppmärksamhet de behöver för att blomstra. Du lämnar retreaten med ett lugn, en spirande inspiration och i kontakt med DIG. Så att du kan njuta av alla de saker som du är för upptagen för att se i normala fall. Så att du kan ta hond om dig själv och känna klarhet istället för att känna dig kroniskt otillräcklig. 
 

2

FOKUS

Hitta tillbaka till en plats av magisk enkelhet

FOKUS. Vem bestämmer vem du ska vara? Ge dig själv en paus från det konstanta inflödet av idéer så att din kropp, ditt hjärta och ditt sinne kan ta ett djupt andetag och pusta ut. När du gör det så hittar du dina resurser inom dig istället för att leta utanför och kommer tillbaka mer fokuserad och produktiv. Retreater hjälper dig att hitta tillbakatill en plats av magisk enkelhet Tillbaka till hjärtat, elegant och autentiskt.
 

3

MENTAL DETOX

Kom ut ur bubblan och hitta dig själv igen

Tänk dig en metal detox. Att du inte längre fastnar i upptagenhet och slutar gömma dig bakom "att göra listan."  Du börjar tänka på hjärnan som en kroppsdel som måste vila för att ge dig tillgång till dess otroliga kapacitet.  Du tar dig ut ur ditt huvud, alla svindlande tankar där inne. Du blir påmind om att du ska sluta leta i omvärlden efter dina svar och istället komma tillbaka till dina inre resurser (som alltid finns tillgängliga för dig oavsett vad). Du känner mod och har verktyg att jobba med i utmaningarna när du stöter på dem i livet, inklusive mental negativitet och starka känslor.
 

4

GYLLENE RUTINER

Du är din största tillgång -få en djupgående känsla av avspänning och tillgång till dina obegränsade resurser

 Antalet sjukskrivna entreprenörer och speciellt kvinnliga ökar, men låt dig inte skrämmas. Det går att sälja passion, att vara sig själv och inte spela en roll är viktigt. Utgå från dig själv när du skapar ditt företag.  Släpp tvivlet, rädslorna och otillräckligheten och se på dig själv med kärleksfulla ögon. Du är viktig, du behövs, vi behöver dig som du är! Låt inte flexibiliteten som entreprenör bli en fälla. Entreprenörer drivs ofta av passion och vi tycker det är roligt och har svårt att sätta gränser, men glöm inte att du är din allra mest värdefulla tillgång, skapa tid för dig själv. Reflektera över hur du vill skapa ditt entreprenörsliv. En djup kontakt med ditt inre gör att du kan knyta an istället för att känna självtvivel, rädsla eller stress. I retreaten ingår verktyg och inspirerande rutiner att använda varje dag för att behålla din känsla och ditt fokus. 
 

 5

INSPIRATION

Tid att bara tänka på ditt företag, drömma om det och se det på ett nytt sätt. Att bara vara utan begränsningar och krav.

Du får äntligen tid att bara tänka på ditt företag, drömma om det och se det på ett nytt sätt. Att bara VARA med det istället för att GÖRA något. Tryck på pausknappen, andas och släpp tanken fri och få ny inspiration om hur du ska presentera dig och ditt arbete för världen. Njut av resan. Vad kan du göra idag i ditt företag som skulle få dig att må bra? Ge dig energi och kraft ? Du blev entrepenör för att kunna styra över din tid och ditt liv - gör det, och acceptera och tilllåt ditt flöde.  Under dagen har du full tillåtelse att vara rörig, ha en tuff dag, att falla ihop och veta att du har resurserna, visdomen och stöd att komma igen mer hel och stark imorgon.

Det här är ett enkelt och genomtänkt ramverk för regelbundna hemretreater som du kan använda när som helst för att ladda om. Möjligheten att förbli grundad i din kropp och i samklang med dig själv genom din vardag, speciellt när det blir tufft och det verkligen spelar roll.

Jag behövde tid och rum för att vila kropp och själ från vardagens stress och krav. Angelica guidade oss in i mentalt fokus och fördjupade detta avkopplande tillstånd. Jag återvände till verkligheten dränerad på måsten och oro och uppfylld av ro och ny energi. // Annika

Du måste vara vara med på det här om du känner igen något av det här

 • du pressar dig själv framåt, känner dig överväldigtad över att ha koll på dig själv, familjen och företaget. En känsla av otillräcklighet har smugit sig in och du känner ofta skuldkänslor.
 • du ser inte skogen för allla träden och saknar perspektiv. Det känns som du driver planlöst. 
 • du glömmer bort eller ignorerar dig själv. Du är så upptagen att du bara springer.
 • du behöver en paus från det konstanta inflödet av ideér. Du känner dig överväldigad  och otillräcklig och befinner dig i en bubbla där du sitter fast
 • du spenderar din tid med att vara upptagen coh inte på det arbete som faktiskt gör skillnad
 • något skaver, den där drömmen du långtar efter att uppnå, du hittar inte tid och energi till att förverkliga den. Den verkar så långt borta. Du kan inte släppa den men vet samtidiigt inte hur du får den att bli verklighet. Du börjar kanske till och med tappa respekten för dig själv.
 • du känner att du behöver vara superwoman för att klara av att balansera förtagandet och föräldrarskapet.
 • du har önskat att kunna åka på retreat till en vacker plats men en resa inte är genomförbar just nu. 
 • du trillar ner i din säng efter en lång dag, frustrerad eftersom du inte har (hunnit) avslutat hälften av sakerna på din att göra lista. Bara för att upprepa samma sak dagen efter......
 • du känner att omgivningen tar dig för given, du längtar efter att bli sedd och lyssnad på.

En hälsning från Angelica

Jag är en entreprenörssjäl sedan födseln och har nu drivit företag inom olika verksamheter i 16 år, att vara anställd är liksom inte min grej.

Jag önskar att jag hade sett det här själv tidigare, att lösningen på mitt problem var inte en ny planner, en till kurs eller en bok till. Den var att backa ett steg, ge mig själv plats och släppa fram den jag verkligen är. Jag hade slutat lyssna på mig själv och behövde hitta tillbaka till min egen röst.  Ansvaret, timmarna och nervositeten vägs upp av glädjen, friheten och euforin som företagandet ger mig..

Jag är den tidigare lantbrukaren men en stark koppling till naturen som nu arbetar som Stress-och friskvårdsterapeut, Extended freedomcoach, utomhuspedagog, skrivterapeut, har läst hundratals böcker inom ämnena psykologi, personlig utveckling och entreprenörskap. Jag brinner för Mamprenörer som vill förverkliga sina drömmar.

Jag lovar dig att ge dig guldkornen av allt det bästa som jag lärt mig under de här åren så att du får känna dig lätt, inspirerad och stolt över dig själv när du går vidare. Vad är mitt mål för dig under den här dagen? Jag vill att du ska lämna känslan av otillräcklighet bakom dig och se att du med enkla små strategier kan känna dig påfylld, stark och driva ditt företag från ditt hjärta. Jag vill att du ska känna dig levande, vibrerande utan att behöva fastna i mönster av negativ stress. 

Vi ses på retreaten!
Med kärlek 
Angelica

Vad ingår?

De flesta av oss kan inte ta flyget till en veckolång yoga och meditationsretreat i paradiset.
Men det behöver vi  inte heller, vi kan skapa rum för att centrera oss, förnya och återkoppla till oss själva - precis här i vårt dagliga liv och mitt i allt som vi håller i som mödrar, systrar, partners, vänner och entreprenörskvinnor.

Att skapa heliga utrymmen som det du kommer att uppleva på den här hemmaretreaten var nyckeln till att förvandla mitt eget liv.
Tillsammans låter vi stressen från vardagen försvinna för några timmar så att vi kan ansluta oss till den magiska tystnaden bakom bruset.

 •  6 timmars material till en magisk hemmaretreat
 • Livstids tillgång till den här retreaten så att du kan återskapa retreaten när helst du vill
 • Instruktioner om förberedelser så att du kan göra det mesta och det bästa av den är underbara upplevelsen.
 • En retreat workbook (pdf) med intentioner för starten och åtagandanden i slutet, promter mm.
 • En rejäl retreat uppföljningsguide med förslag på hur du kan integrera den här upplevelesen och skapa utrymme i ditt dagliga liv. Inklusive mitt förslag på upplägg för en grundanden daglig rutin och regelbundna hemmaretreater.
 • Jag är med dig, du har fri tillgång till mig under dagen via den kostnadsfria appen Voxer som gör vår kommunikation enkel utan att du behöver frestas på social medier.
 • Tillgång till den privata facebookgruppen så att du kan knyta kontakt med andra som gjort retreaten och få tillgång till annat material speciellt för Mamprenörer. 
 • Välj RETREAT VIP och få möjlighet att få retreaten persoligt anpassad. 1-1 coaching, övningar och verktyg handplockade erfter dina önskemål och behov.   OBS! Begränsat antal platser. 

Vad kommer du behöva?

 • En "stör ej" skylt på din dörr.
 • En vilja att växla ner och bli tyst. Stänga av all distraktion.
 • En kudde till meditation.
 • Vattenflaska
 • Anteckningsbok. och gärna färgpennor. 
 • Sköna kläder att röra dig i.
 • En avskild plats (lägg till ljus, blommor eller vad som helst som ger dig en känsla av lyx och tillfredsställelse)

Hur kommer du känna efteråt?

Du lämnar retreaten uppfylld av lugn, inspiration, i kontakt med din inre visdom och personligt uppfylld och resilient, det spelar ingen roll vad som händer omkring dig. Du kan helt säker och trygg dyka upp i livet med all dess kaos och skönhet.
 

Varför nu?

Eftersom var jag en tittar så ser jag fantastiska kvinnor stressade och pressade till max, kämpande för det de tror på och samtidigt med en övertygelse att det finns något annat där både familj och inspirerande entreprenörskap får plats. Jag brinner för att se till att dessa kvinnor inte ger upp sin dröm. Vi behöver er, vi behöver DIG!  

Att lära sig att ta små doser med självkärlek och tystnad. för att vi ska må bra, för att släppa lös vår "allt eller inget" mentalitet, för att lita på kvalitet framför kvantitet och för att vi inte behöver en hel vecka borta i paradiset utan istället kan återhämta oss inom våra egna väggar under en dag.

Eftersom vår värld desperat behöver oss och den behöver det bästa av oss. så att vi kan vara goda vänner till oss själva och resurser i vårat samhålle. Nu mer än någonsin.

Investera i dig själv och ditt företag 
Businessretreat för Mamprenörer

frihet, genombrott och lätthet utan krångel och kamp