Jag är så glad att du är här. Vi är lika du och jag. Drömmare, visionärer, ambitiösa i hjärtat och längtar efter att hitta vår plats i världen och uppfylla våra drömmar.


HUR DET HELA BÖRJADE, ANGELICAS BERÄTTELSE

2012 blev jag liggande i en utmattningsdepression. Efter år av konstant arbete på vårt lantbruk, service och omsorg om kunder i mitt egna hundpensionat på gården, två små barn och en ekonomiskt krävandes situation i företaget, sa kroppen till slut stopp och däckade mig.  Utmattningen blev ett uppvaknande och ett avstamp för mig att återfå kontroll över min hälsa och mitt liv.

Men efter år av press och höga ambitioner visste jag inte längre riktningen. Jag kunde inte tänka mig att jobba för någon annan och kände mig fast och förvirrad. Vad hade all den här ansträngningen och kampen varit värd?

Jag använde många av de tekniker som jag lärt mig under utbildningen till Stress och friskvårdsterapeut,  jag  plöjde igenom mängder av litteratur, jag åt bättre och rörde på mig. Sakta började jag komma tillbaka och jobbade vår gård med djur, växter och hundpensionat samtidigt som jag läste, mindmapade, skrev och skissade på det som skulle bli min framtid. 

Vad som inte hade ändrats var min omgivande situation som rullade på runt mig och tvingade mig till en vansklig balansgång. 2015 kom jag i kontakt med konstruktivt skrivande, journaling och skrivandets magi och där någonstans började saker förändras i grunden.  Jag vände på stenar och letade med hjälp av skrivandet i mitt inre efter mig själv, kraft och mod.

Det var inte alltid så lätt att få plats med skrivandet i min återigen fullspäckade vardag men jag bestämde mig för att skriva varje morgon och jag hade aldrig kunnat ana hur kraftfullt och effektiv den här processen skulle bli.

Medan jag fortsatte med skrivprocessen så lärde jag mig allt mer att acceptera och se på mina tankar, känslor och händelser i vardagen utan att döma. Dramat försvann och jag blev klarare över hur jag skulle agera eller hantera olika känlsor och situationer.  Efter att ha piskat och slagit på mig själv i många år av kamp så utvecklade jag nu en medkännande relation till mig själv som sedan har lett mig och min familj till att göra nya vägval i livet. Jag  hade fått nog. Fått nog av att fundera, att gråta hela tiden och fått nog av att känna mig otillräcklig, trött och fel hela tiden. Känslan av att den historia jag skapat för mig själv där jag levde med mina rädslor som drivkrafter kändes uttjänt och färdig. Det var dags att göra något istället för att leta efter någon som kunde rädda mig.

På våren 2016 stängde jag mitt hundpensionat för att lägga min kraft på att utveckla mina kunskaper inom coaching, skrivande och utomhuspedagogik. Jag höll underbara mindfullnesskurser i ladugården mellan fjällkor och får och kände hur en längtan började växa inom mig att göra något större.
 

Så 2018 debuterade jag som författare och vi tog vi det stora bestlutet att helt välja om väg i livet. Vi lämnade underbara Furholmen, sålde våra djur och flyttade söderut till Stensjöby och Oskarshamn för att bygga en mer hållbar och glädjefylld tillvaro.
 

Nu är livet annorlunda

  • Jag jobbar med fantastiska kvinnor genom coaching, vägledning, retreats och onlinekurser, jag stödjer dem i att gå förbi rädslan och förverkliga sig själva, sina drömmar, sina liv och sina företag.
  • Jag bor tillsammans med min familj, min man och mina två barn i ett underbart hus i en fantastisk historisk och naturnära miljö.
  • Jag har släppt min rädsla för stress och vågar nu driva mitt företag utan förbehåll med att hjälpa andra entreprenörer att våga och ge sina drömmar luft under vingarna.
  •  Jag har möjlighet att lägga upp min dag som jag önskar med tid för att skapa, tid för att skriva, träna och att vara ute i naturen.     

och här kommer du in i bilden

Jag är här och jag har skapat det här företaget för att kunna hjälpa och inspirera dig till att skapa det liv som du är menad att leva. Jag har varit där du är. Jag vet hur det känns att kämpa och jag vet hur snabbt livet kan förändras i på de mest oväntade sätt när vi tar beslutet att vi har fått nog och ger oss själva tillåtelse att leva våra stora drömmar.

Oavsett om det är genom mitt gratismaterial, mina program, i min coaching eller om vi får kontakt genom sociala medier så vill jag att du ska veta att jag bryr mig och att jag tror på DIG. 

Jag är diplomerad stress- och friskvårdsterapeut, extended freedom coach, utomhuspedagog med infriktning på hälsa, entreprenör sedan 15 år, författare och har djupdykt i flertalet fristående kurser och böcker i personlig utveckling och om hur hjärnan och kroppen reagerar på stress,  tankemönster, terpeutiskt skrivande, jag har läst utomhuspedagogik med inriktning på hur naturen kan påverka vår hälsa positivt, reiki och mycket mycker mer.  När jag blev sjuk så kom jag också ännu närmare min andliga sida och jag jobbar nu med att de olika delarna av oss, kropp, själ och sinne ska ha en levande och kärleksfull kommunikation sinsimellan. Vi är en helhet!
          
När jag möter dig i samtal eller i ett av mina onlineprogram så har jag en bred verktyglåda att plocka ur för att du ska få det absolut bästa just för dig. Det enda jag vill att du ska vara är motvierad och att du har en dröm som du vill uppnå.  Att du ska ha en vilja att förändra och utveckla dig och din tillvaro för att komma framåt.  Jag knuffar dig kärleksfullt framåt eftersom jag vet att du inte behöver fler krav eller uppgifter som känns övermäktiga.

Jag vill få dig att se och reflektera över verkligheten så som den ser ut, att identifiera vad du tycker är viktigt i livet och sedan ta faktiska konkreta steg i den riktningen och skapa förändring och positiv energi. 

Jag tror på integritet, autensitet, frihet och en jordnära accepterande relation till vår verklighet. I mitt hjärta så kommer jag alltid att vara entreprenören, hästtjejen, kotjejen eller hundtjejen.  Jag har bara bestämt mig för att sprida skrivandets magi också

Jag brinner för att hjälpa dig att förverkliga ditt drömliv och företag som du känner djupast in i ditt hjärta är menat för dig.
 
Jag är så glad över att du är här och jag hoppas att det här är början på vår relation. Det bästa sättet att hålla kontakten är att ta tillvara en (eller alla) av mina gratisproduter. Du hittar dem här. Och jag ser fram emot att höras mer framöver.

Jag älskar människor och deras historier coh jag tror att var och en av oss är ful av magi!

Boka en kostnadsfri fika med mig online

eller skriv till mig här

Följ mig på facebook

Senaste från bloggenMed kärlek
Angelica Ahlbeck